Uutissi Turust 2.10.2017

Uutissi Turust. Uutisantennina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ameriikas on noussu metakka kun urheilijat polvistuu kansallislaulun aikaan. Suamen Urheiluliitto tiarottaa et jos suamalainev voittais olympiakultaa ni se sais maammelaulun aikana palkintopallil vaik tehrä pukkihyppelyy.
ooo
Maria Lohela ollaan torennäkösest vaihtamas ja Ilkka Kanerva saamas puhemiähisyyren eruskunnas. Nährään siis simmonen vaihto et nuija kuljetetaan mustan auton takapenkil Varrissualt Taikkarinmäkke.
ooo
Littoistejjärven hauil kävi vähän niinkun etelän lomil joskus käy. Aikans pulikoiraan estottomast kirkkais vesis mut muutaman viikon pääst voi puhjeta paha tauti.
ooo
Kim Jong Unin vaimost on levitetty tietoo et hän on miältyny piäniin muatilaukkuihin. Ja jos nämät pakotteet aiv vaan kiristyy ni koko kansa saa tottuu piäniin mahalaukkuihin.
ooo
Tanskan suunnistusmaajoukkueen entinej johtaja on tuamittu
ehrolliseen kun oli kuvannu salaa naissuunnistajii suihkus. Äijä on tuamion ansainnu ja sen lisäks hänet rankastukseks käytetään nimityst rastipukki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!