Uutissi Turust 2.1.2018

Uutissi Turust. Uutislavuaarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Manneri sanos osuuskaupan uurevvuarejjuhlas et tinaa ei tästeres myyrä mut aa-kaljaa ja lonkeroo saa. Ni et jonkuv verran tinas voiraan sentäs olla.
ooo
Tutkijat on pohtine et tarttis luatain lähettä Alfa Kentaurissen. Lähtö olis 2069. Matka kestäis 44 vuatta ja maksais monta miljardii. Areva on kuulemma jättäny jo rakentamisest tarjouksen.
ooo
Kalifornias on vapauettu lakii ja tuatu kannapis kauppoje hyllyl. En o tutkinu tarkemmin lain sisältö enkä ossa sano et onk tämä tuate keskipilvee vai ylä- eli a-pilvee.
ooo
Ekonomi Karlssoni ei keksiny milläm mitä olis ostanu kummipojal synttärilahjaks. oli ostanu keppihevosen mil ei ollu kyl keppii. Se oli laitettu pojan sänjkyssen peiton al yllättyksenä sanottu vaan et sänkys on lahja kummiserält. ihmetelti ku poika oli ruvennu kauhust kiljuma.
ooo
Presirentti Niinistön uurevvuarenpuheest sanottiin yleisest et hyvän puheen oli Jenni kirjottanu mut Sauli oli jättäny omavaltasest poies kohram misä luvata herätä hyssyttämä jos vauva yäl vinkuu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!