Uutissi Turust 19.6.2017

Uutissi Turust. Uutisankeroisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel pirettiin pualuekokous misä ääntenlasku meni mönkään ja jouruttiin autol hakemaa hukkunei äänii Helsinkist. Sähläyksen syy on nys selvinny. Kokousvirkailijat oli vihrei tehtävässäns.
ooo
Hati oli pannu merkil et persutten eduskuntaryhmäst lähteneiren kansanerustajat oli nimpal tyytyväissi et heirän naama suarastans loisti. Se oli kai sitä uv -säteilyy.
ooo
Turun kaupunkijjohtaja Aleksi Randelli on vaihtamas tyäpaikkaa ja lährös Rakennusteollisuuren johtoon. Toretaan yleisest et jos ei Turun kaupunkijjohtajana pätevöiry grynderitten asioiren ajmise ni misä sit.
ooo
Grillauskausi ja hyttyskausi sattuu taas päällekkäin. Huali poies. Kauppoihin on tulos tuate misä on yhristetty grilli-ja hyttysöljy.
ooo
Paula Koivuniämi on jo seittemänkymmenen ikkänen: Nykyäns hän jo muuttelee laulujens sanoja keikoil poikakavereihins paremmin osuviks niin ku tämäkin et kuivat silmät lähtevä tukka.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/328776267?secret_token=s-Oj3xi” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!