Uutissi Turust 19.2.2018

Uutissi Turust. Uutisalpakkana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
On herättäny ärtymyst see et suamalaisii jaetaan A ja B luakan kansalaisiin kaikil tavoil. Tämä on menny jopa tautiluakituksiin saakka. Toisil on A-virus mut iso osa kansast joutu tyytymä B-virukse.
ooo
Siin ei kai ol mittän perää et Suamen kansallispyhäkköö Turun tuamiokirkkoo alettais markkinoira kansaivvälisil matkailijoil nimikkeel Dom of Finland.
ooo
Niämen kylpyläpariskunnan uus aluevaltaus on et hee alka hoitama Helsinkis olevaa punalinnake Kulttuuritaloo. Täsä voi olla siitä kysymys et kun sotaveteraanit on jo kaik kuntoutettu ni nyt aleta viimissi kommunistei kuntouttama. Kaikkii ei porvariks saara kuntoutettu mut jonkun sortin demariks nyt eres sentä.
ooo
Loimaan lottovoittajan etsinnät jatkuu. Vimeks epäiltytjen joukkoon on joutunu yks kojonkulmalainen tyyppi ketä oli käyny Ossuspankis eikä ollu varastanu kynää vaik se ei ollu eres kettinkil kii pöyräs.
ooo
Pääministeri Ratas lupas et hän pualtaa Suamest Tallinnassen tehtävää tunnelii. Tosin tämä on mones miäles turhaa rahan hukkaamist ku kovim moni suamalainen on jo nyt Tallinnaan päästessäns ihan umpitunnelis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!