Uutissi Turust 18.4.2017

Uutissi Turust. Uutisjatsarina Vähäheikkilä morjens!
ooo
Ålandsbankkeni on kehitelly ittestäns biohajoavan pankkikortin. Sihen voi yhristää omia aikojans tyhjenevän pankkitilin.
ooo
Pohjois Koreas taas koitettiin kovin ohjuskelkkailla mut myttyssen meni. Oli vaikutust jopa sihen kun nimettiin Pohjois-Korean kansalliskala. Valituks tuli itseoikeutetusten suutari.
ooo
Tampereel myytiin kaikkest isompi lottovoitto 89 miljoonaa euroo. Voittajast ei o viäl varma tiato mut epäilykset keskittyy tyyppiin ketä oli käyny Tampereen teknillises koulus laskettamas asiantuntijoil et 89 miljoonal eurol saa 11,8 miljoonaa kiloo mustaamakkaraa.
ooo
Juha Miato on taas syäny pääsiäisannoksens mikä on 40 ropposellist. Ei ilman vaikeuksii menny. Hänel kehittys mämmikouran jännetupin tulehrus.
ooo
Taas kerran varotettiin suamalaissi et pääsiäisen aikaan liikentees on ajettava hyvin rauhallisest ja vältettävä turhii ohituksii. Nämät vetoomukset oli suamalaiskuskit kuullu Bahraiunis asti.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318190928?secret_token=s-0qTqy” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!