Uutissi Turust 18.3.2019

Uutissi Turust. Uutislamborghinina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turkulainen joukkoliikenne on saamas uusiii ratkasui eli niin sanotun tee se itse metron. Näyttää lupaavasten silt et Eeriikinkatu on torin paikkeil ittelläns vaipumas maan alle.
ooo
Loiri vois olla kummina kun uus laiva laitetaan Turus altaaseen. Päälle kunnon kemut. Ensin suaritettais vesille lasku ja sit päästettäis lasille Vesku.
ooo
Yks Juha oli lehrest lukenu et on koitettu mammutti saara aikaseks simmotto et sen dna:ta isttuteta hiireen. Hanke on kumminkin tyssänny. Luultavaste laskeskelti et tiarios vois olla liiav vaikia synnytys.
ooo
Yks äkäne mummu istus keltsukas etupenkil ja tökkis kuski sattenkepil ja kysys et onk tämä Puistokatu. Kuski sanos et ei se ol, ku se o mun kylkiluuni.
ooo
Nyt o simmone muaris et voi tilata oman personal trainerin kunto hoitama. Ekonomi Kaarlssoni sanos et heijä frouvallaki o simmone. Kaarlssoni ei asiast ollu enne mittän tiänny mut ku tuli viime viikol kesken päivän kotti ni personal traineri oli ollu juur kotikäynnil ja jooga-asennot keske.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!