Uutissi Turust 18.2.2019

Uutissi Turust. Uutisbanderollina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Eliölajien rajat ylittys täl viikoil yllättäväl taval. Uutisis oli hyänteisist kertova uutinen misä sanottiin nee loppuu koht mut se olikin ankka.
ooo
Tost on kiistelty et kuimpal hoitajii tarttee olla yht vanhust kohren hoitolaitoksis. Yks pualituttu urheilutoimittaja arveli et merkeist päätellen voi tulla niin sanottu desimaaliton tasapeli.
ooo
Penkkariajelupäivänä kiinnitti huamioo yks tyyppi ketä ajeli avobemarilla kuarma-autojen peräs ja heitteli karkkei ympärillens. Hän oli käyny lukion yksityisoppilaana.
ooo
Turun Diakonia-ammattikorkeakoulun viittomakiälen kursseil oli joku opiskelija puhunu nii rumi et opettaja oli määränny sen pesemän kätens saippual.
ooo
Esko Valtaojal on erinomanen kyky kansanomastaa Einsteinin suhtellisusteoriaa mikä torista et aika ja liike o suhtellist ja riippu mist katota. Hänel on muummuas simmonen tapa et ku hän mene junasse ni hän kysy konnarilt et anteks pysähtyk Toijala tämä junan kohral.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!