Uutissi Turust 18.11.2019

Uutissi Turust. Uutispantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lainsäätäjät on ruvenne vaatima et simmoset pyssyt mikkä käyttä pelkästäns lyijyhaulei olis pantava kialtoon. Metsästyspiireis sanotaan et see on kyl kakspiippunen juttu.
ooo
On torettu liikunnan ja urheilun tutkimuksis et nykynuariso ei pystyis menemä enää kyykkyyn. Yks Koskine Raunistulast minkä määkin hyvin tunnen lohrutteli ettei hänkä ennen päässy kyykkyyn ennen ku tuli Alkoon nämät kyykkyviinit.
ooo
Osuuskauppa on luapunu markkinoinnissans täst halpuutus sanast. Sukarin Topi on jo käyny vastaiskuun ja mainostaa et hänen liikkeissäns voi ostaa osaMaskulla.
ooo
Postin lakko on aiheuttanu sanomist Liaros kun on tehty uus kulkukäytävä tyäpaikal. Lakkovahrit virnuili et postiin mennään töihin siit misä aita on matalin.
ooo
Yks kaarinalainen neiti on päässy mainoskuvauksiin mutv ei sitä o otettu iltapuku eikä vallankan uimapukukuvauksiin. Mut on ollu monessakin talvipäähinei esitteleväs prosyyris. Hän sanos et hän on enempi karvalakkimalli.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!