Uutissi Turust 17.9.2018

Uutissi Turust. Uutisjantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Täsä somemaailmas onnykyäs hyvinkin äkkinäiset muutokset mahrollissi. Esimerkiks viime viikol meni oululaine valtuutettu kokoukseen R Moilasena ja on sejjälkeen ollu päiväkausii Hoo Moilasena.
ooo
Amerikan Orekonis on hevonen haastanu omistajans oikeute huanon kohtelun tähren. Rankastusvaatimuksena ontotovoittojen palauttamine ja omistajan välitön ruunaaminen.
ooo
Ursininkarun toimistol päätettiin kellojen siirtelyst simmottos et asiat pitäis päättää demokraattisest, kolmikantaperiaatteel ja pualueitten voimasuhteirem mukasest. Eli kelloi käännettäsis osapuillens 38 minuuttii 25 sekunttii.
ooo
Kohtalaisen kuntoseks voiraan toreta tämä kenialainen maratoonari Kipchoge. Mut jos hän asuis Piisparristil ja kävis jalkasi Salos töis ni hänel menis nelisen tuntii päiväs tyämatkoihi.
ooo
Ulkomailt. Netis oli varotus et Hongkonkis olevien olis syytä siirtyy muual jos mahrollist. Tampereen Honkkari tyhjeni ja sarat ihmiset tunki Biilteemassen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!