Uutissi Turust 17.12.2018

Uutissi Turust. Uutislavuaarina Vähä Heikkilä morjens.
oooooo
Ville Niinistö on kovin koittanu touhuta et ei enää sais läjittää ruappausjättei Airistol ja on miätitty et mihen ne sit kipata. No vastauskin on saatu. Lehtisen Sepon kesämökkitontil.
ooo
Tunnen yhren entisen nyrkkeilijän kenel on nukahtamisvaikeuksii. Hän on koittanu laskee lampai mut nousee ain vaistomaisest pystyyn kun pääsee yhreksään.
ooo
Ekonomi Karlssonin isäukon äkänen veli on nimpal innokkaast Viros juassu juatavii hakemas et sitä sanotaanki vallan Tallinnasse -sedäks.
ooo
Turun keskustas saa joulun alla pysäköirä ilmatteks. Tämä on nimpal harvinaist herkkuu et moni on jättäny auton Hämeenkarul ja menny taksil Skanssiin ostoksil .
ooo
Turun evankelis luterilaisten seurakuntien kanslias Eerikinkarul on vakavasten alettu selvittä et mist simmosi ovipumpui löytäis mikkä laulaa hoosiannaa. Sopis imakoon.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!