Uutissi Turust 16.9.2019

Uutissi Turust. Uutisaamupuurona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sevverran oli pyhänseurus vaihtelevat sääolosuhteet et hetken näytti et Metsämäes piretään hevosen uittamisen Pohjoismairen mestaruuskilpaulut.
ooo
yks Koskiska Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on hänkin kovi hualestunu ruakahävikist. Ostaa hän vaik kuimpal ruakaa jääkaappiin ni se aika pian häviää siält. Ja äijä vaal lihoo.
ooo
Tommi Läntiselt tiukattiin Selviytyjät ohjelmas et kuin se vaan vetää lonkkaa kum muut kantaa polttopuita. Tommi sanos et syvälle sydämeen sattuu.
ooo
Vähäjoest on löyretty ulosteperäsii pakteerei. Toimituksemme haastatteli tutkivaa laporanttii ja esitti tämän perinteisen kysymyksen et paskaaks täsä.
ooo
Livermooren laporatorio on valmistunu mailman kaikkest suurin, pualentoist metrin halkasijal varustettu linssi. Tuarlas kuulin kun kosmolokit sanos et ne tekijätyypit on ammattimaissi linssiin viilaajii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!