Uutissi Turust 16.4.2018

Uutissi Turust. Uutislonktrinkkina Vähä Heikkilä morjens.
oooooo
Äijät jutteli toril simmosi et jos Lauri Markkanne muuttais nimens Euroseks ni se varmaan tekis liki kuus kertaa vähemmän pistei.
ooo
Lupaava tamperelaiskiakkoilija joutus lopettama urans Tapparan ykkösketjus lyhkäseen ku hualtaja anto ohjeen et joka peliin on laítettava uuret puhtaat sukat. Neljännes pelis ei enä luistimet mahtunu jalka.
ooo
Niin sanotun lohturuuan syämisel on monii haitallissi terveysvaikutuksii. Tunnen yhren tyypin Ihalast ketä on niin ahkera pizzal kävijä ey sil on kehittyny kivulias Dennis-kyynärpää.
ooo
Miästen korut on ruvenne kovin yleistymä. Varotetaan kumminkinarvon leidei et joskus see mikä näyttää seksikkäält nilkkakorult voikin olla rikosseuraamusviraston määräämä valvontapanta.
ooo
Nimpal kylmä kevät on ollu et vallankin näis puutalois on ollu pärjäämist. Raunistulas oli Koskiska ihmetelly et mihen äijä oli hävinny mut sit selvis et se oli vaan ollu perunakellaris lämmittelemäs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!