Uutissi Turust 16.10.2017

Uutissi Turust. Uutismanelina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raumal oli viikovvaihtees ollu väkivaltanen yhteenotto kun ulkomaalainen miäs ja raumalainen miäs hakkas toisians naama verel saakka. Pahoinpitelysyyte tuli vaik raumalainen pahotteli jälkeenpäin et kysymykses oli väärinkäsitys. Hän oli luullu et se vastapuali on porilaine.
ooo
Tekoäly tekee tuloans suamalaiseen kiälenkäyttöön. Mut kun kattelee poliisiuutissi Turust viikovvaihtees ni kyl erellens aika pal yleisempi on toi älytön teko.
ooo
Joku oli lukenu perustuslakii ja löytäny siält miälestäns kohran misä luetellaan Tasavallan presirentin tehtävät. Ja joukos oli ollu simmonenkin et tasavallan presirentti hoitaa vaippojen vaihtamisen yhteistyässä valtioneuvoston kanssa.
ooo
Turvapalvelu ISS:n johros on kai miätitty markkinointikamppanjaa. Kun toi Stokkan Hullut päivät on aika suasittu ni ISS on lanseeraamas oman versions mikä on nimeltäns Varmat päivät.
ooo
Puutoriv Vessas tai mikä se nykyäns on nimeltäns pirettiin skotlantilaisem musiikin ilta viime viikol. Taas torettiin see mikä on herrasmiähen määritelmä. Herrasmiäs on simmonen ketä osaa soittaa säkkipillii. Mut ei silti soita sitä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!