Uutissi Turust 15.10.2018

Uutissi Turust. Uutistorearorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Urpo Naantalist totes osuvasten et kaupunkien rakennusurakat pakkaa menemään pitkäks. Et kunnan omana tyänä ei siis kannattais rakentaa juur muuta kun Ruskon lentokentän kiitotiän laajennus.
ooo
Turun Piäntalojen Keskusjärjestö täytti vuasii. Seppo Lehtinen on ollu yhristyksen puheejjohtaja 30 vuatta. Hänest on maalattu sen kunniaks muatokuva. Kun on omakotiväest kyse ni maalaus tuiätty tehtiin talkoilla ja punamullal.
ooo
Urheiluu. Turun Interin pelaajaa epäillään lahjuksen vastaanottamisest liiketoiminnas. Seuran omistaja Hookkanssi kiistää jyrkäst ja sanoo et Intterin pyärittäminen ei o moneev vuateen ollu minkäällaist liiketoimintaa.
ooo
Turkulaisen palvelutalon alakerras on oma tila apuvälineil. Talos asuvat äijät sanoo sitä naama virnees rollaattoriparkiks.
ooo
Miälenterveyspäivää viätetty. Tyähön voi osallistuu monel taval. Kaikkest suasitumpii tapoi on ollu see et jonotetaan Hulluil päivil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!