Uutissi Turust 14.8.2017

Uutissi Turust. Uutisinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhrysvaltain resirentti ronalt Rumppi on tuskaantunu meriassen ja alkanu tuattaa uutissi misä kerrotaav vaan hyvii asioi hänest. Etelämäki huamautti et on Uutissi Turust lähetyksest pualittain pöllitty esipuhe. Simmonen ku ”Uutissi Trumpist. Ei torellissi mut virallissi”
ooo
Urheiluu. Tuli tiato et Nummeliini on lährös Japanissen pelaamaan ja ittekin tykkäsin et on kyl ikää jo pikkasel liikaa. Mut sit ymmärsin et see olikin Petu eikä Timppa kul lähtee.
ooo
Finnairin johtajal annetaan 130 tonnin ylimääränen eläke. Eikä täsä viäl kaik. Finskin koneis hänel annetaan paikka misä on tavallist suurempi lompsatila.
ooo
Yhren Koskisen Raunistulast Skoda oli hyytyny ilma syytä Ohikukutiäl. Hän jätti kärryn vaan tiänpiäleen ja lupas mennä huamen kattomaan. Et voihan see olla vaan poliittinen lakko.
ooo
Pelkkii nekatiivissii uutissi merias. Nykkin riakuttiin et maailman vanhim miäs on kuallu. Vaik ihan yhtä hyvin olis voinu tehrä uutisen otsikol: maailman vanhin miäs ei viäläkän o kuallu.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/337791312?secret_token=s-GG78I” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!