Uutissi Turust 14.5.2018

Uutissi turust. Uutiskatamaraanina Vähä Heikkilä morjens

Ekonomi Karlssonin poika oli taas perinteisest viäny äitillens kimpun kaunei kevätkukei maljakkossen. Ja perinteisest oli naapuri taas tullu pahaks kun ne oli nykkin nypitty hänen penkist.

Presirentti Niinistön muatokuva on herättäny keskusteluu. Yksmiälisii on oltu siitä et tyypillinev valtion tyätilaus. Sata tekijää ja lopputulos sekava plapeli.

Suamen leijona haravoi Kanadan vaahteranlehret kompostil. Täst sai kanatalainen pakki aiheen kitistä et suamalaiset on pelkurimaissi sukeltaji. Iso erehrys. Suamalaisist ei sukeltajii muut ku Sebastian Sorsa ja hänkin on jalkapalloilija ja sorsakaan ei o kun pualisukeltaja.

Lehres oli rikosuutinen et turkulaises paaris oli joku äijä lyäny toista ja haukkunu suamenruatsalaiseks. Niinku ei lyäminev viäl olis ollu tarpeeks pahast tehty.

Moottoriurheilukysymys. Mitä yhteist on Ferraril ja verel? Molemmat on punassi ja molemmat pyrkii hyytymä.

Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!