Uutissi Turust 14.10.2019

Uutissi Turust. Uutishampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kaik on ny luamuu. Luamu sitä luamu tätä. Mäkinen sanos et hän käyttää nykyääj jopa luamukärpäsmyrkkyy. Ei se mittän itikoi tapa. Mut muuttaa ne hyvänhajusiks.
ooo
Eeva Johanna Eloranta on järjestäny sähköallerkiaseminaarin eruskunnas. Sitä on liikkeel. Yks turkulainen kaupunkin keskushallinnon tyäntekijäkin on niin kovin sähköallerkinen et se saa näppylii jos apulaiskaupunkinjohtaja Virtanen on samas huanees.
ooo
Turun pääkirjastost voi lainata kausikortin Tepsin salibändimatsiin. Hifki-tappion jälkeen kuultiin hallil ku joku kyseli et mihen voi jäkiksen kausikortin palauttaa…
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lopultaski löytäny netist Viasatin ja kattonu Suamen jalkapallomaajoukkueen pelin. Sevverran oli ottanu kupoliin et oli juannu saman tiän pual pulloo posniahertsekoviinaa.
ooo
Kiinan valuutta on sen verran kovas kurssis et siit on meklaripiireis alettu käyttää nimtyst Don Juan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!