Uutissi Turust 14.1.2019

Uutissi Turust. Uutispsalttarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Juha Naantalist oli lehrest lukenu et nyt monis paikois annetan ilmatteks ehkäsy nuaril ja jopa aikuisil. Hän sanos tuntevans muutamankin tyypin ketä saa toivomaan et ehkäsyn vois antaa taannehtivast.
ooo
Videovuakraamoitten uskottiin olevan aikans eläny bisnes mut toisin on käyny. Positiivinen mahrollisuus aukes kun suaratoistopalvelut ja tilausvireot vähensi vuakraamist. Saatiin tosi pal uutta hyllytilaa karkkien myynnil misä on hyvä kate.
ooo
Petteri Orpo oli kai ratkennu ryyppäämään kun luki lehrest et keskusta on antanu tukens demareil ja demarit saa tämmöttös pääministerin paikan. Oli kerinny ottaa kolme isoo ennenkun selitettiin et tämä tapahtus Ruattis.
ooo
Luantaistuatekaupois on alettu myyrä simmost ku ydinluuvalmistet. Se autta vaik mihi vaivoihi. Sivuvaikutuksi ei o juur huamattu. Mitä ny jonku verran alka tehrä miäli juasta autojen peräs.
ooo
Turun iltalukion johtokunnan kokoukses torettiin et erot iltalukion ja tavallise lukio välil o vähentyne. Nuarison tukkamuati kun on menny simmoseks et myäs tavallisest lukiost valmistu kaljupäisi ylioppilai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!