Uutissi Turust 13.8.2018

Uutissi Turust. Uutisalabasterina Vähä Heikkilä morejens.
ooo
Nasa ampus raketin aurinkossen. Lähettämises jouruttiin ottamaan pualen vuarokauren viivästys kun meinattiin et kannattaa lähettää see yässen aikaan kun ei sillon o siäl niin kuuma.
ooo
Ja täst aiheest viäl sevverran et Lounais-Suamen Syäpäyhristys sai täsä tahtons läpi ja melanoomavaaran tähren lento ei o miähitetty.
ooo
Simmonen on kokkien keskuures vahva trendi ku villiruaka. Mikä ei o kyl mikkän uutuus siim miäles et riistamiähet hyvin on tääl päin tiänne ain et esimerkiks hirvenpaisti on pakko syämisen yhteyres kesyttää paril snapsil.
ooo
Kurkkumarkkinat taas pirettiin Askaisis. Maajussit paikallises paaris sanos et sevverran hellekesä on vaikuttanu et kurkkuu on tarvinnu kastella vähä joka päivä.
ooo
Espanjalainen hävittäjä oli vahinkos laukassu ohjuksen Viros. Kysymykses oli väärinkäsitys. Pillotil oli rarios sanottu et lähestyt Otepäästä ja hän käsitti et ote päästä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!