Uutissi Turust 13.5.2019

Uutissi Turust. Uutispökkelönä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kanervan Ike huamas vaalien jälkeen et ei o enää päätösvaltaa eikä paikkaa neuvottelupöyräs. Meinas et kun tähän suuntaan kerran lährettiin ni saman tiän voi ruveta ukkomiäheks.
ooo
Turkuun ollaan puuhaamas muslimeil tarkotettuu partiolippukuntaa. Tämä onkin tervetullut ja onkelmatont kun partios ei ainakan tu sanomist huivin käytöst.
ooo
Reijo Mäki on saanu markkinoil uuren Vares -kirjan mikä on nimeltäns Tolvana. Mikä on omituist kun se ei o hänen 12. kirja. Eikä erellinenkän ollu nimeltäns Elvana.
ooo
Jottan Loimaa-seuran tyypei oli tosa jääkiakkoo kattomas ja sanos et tämä on heil ihan perinnekki. Kakost heil päin on ain tykätty. Viäl ku saatais Piapo samaan ketjuun
ooo
Liaron Vanhalinna arkkeolokisis kaivauksis on käyny ilmi et Linnavuaren syrjäs o voinu olla 1300-luvul varuskunta. Tämä päätelti siit et löyretti hevosenkenkänauloi ja ruukunkappaloi. Yks majuri evp kenet mää hyvin tunnen sanos et jos ne oli viinaruukun kappali ni vois kysymykses olla ihav vaan kertausharjotuksekki.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!