Uutissi Turust 12.8.2019

Uutissi Turust. Uutistikkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Runoilia Heli Laaksonen on kunnostautunu kuvataiteilijana kans. Hän on tehny taului simmottos et on kuivannu jäneksen papanii uunis ja färjänny niit. Taulut on ihan siävii mut äijät toril sanos et antaa flikan thrä taului kunhan ei vaan ala pastillei tekemä.
ooo
Erkki Tuamioja on ehrottanu et Vasemmistoliitto ja Sosiaalidemokraatit vois yhristyy. Kuulin Weikkojen talon nurkil ehrotust kiitettävän. Nimeks passais kuulemma Suamen Kansan Demokraattinen Liitto.
ooo
Siin ei kai o mittän perää et Telia olis kääntyny Pentti Viherluodon perikunnan pualeen ja pyytäny et Puhelinlangat laulaa -kappala poistettais myynnist vanhentuneena.
ooo
Simmonen termi on ilmestyny sosiaalise meriassen ku ”setämies”. Tämä ei o mul täysin auennu mitä tämä tarkottaa mut sen olen käsittäny et tämä Marja Tyrni ja tämä Tyyne Loiri olis tätimiähii.
ooo
Ja loppuuv viäl veikkauspelien tuloksia.Tampereentien Prisman oikeanpuoleisen hedelmäpelikoneen oikea rivi tänään: appelsiini-appelsiini-kirsikka. Voitto-osuus on 2 euroa. Voittaja on yksinäinen mies Turun seudulta. Onnittelemme voittajaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!