Uutissi Turust 12.2.2018

Uutissi Turust. Uutisvassperina Vähä Heikkilä morjens.
oooo
OIymppiakisat alkane ja taas on huamattu et taktiikka on mones lajis tährelline. Esimerkiks mäkihypys suamalaiset jako voimans hyvij ja säästi tehoja suurem mäen kilpailussen hyppäämäl vaan kerran pikkumäest.
ooo
Liaros on miäsverkostot nostane piänen äläkän tasa-arvon tähren. Huamattiin et koko kunnan historias ei o hallitukseen valittu yhtä ainut miäspualist liatolaisministerii.
ooo
Loimaal on huhumylly suurimmillans kun pohritaan ketä on voittanu jättipotin. Epäilykset kohristuu yhteen sikatilalliseen kenel oli nähty pääs ihan upouus lippalakki misä ei o eres minkä firman mainost niin et se oli pröystäilemäl omal rahal ostettu.
ooo
Turus demarien vanha kaarti ihmettelee nuarten intoo yhteistyähön vihreiren kans. Kokemuksen syväl rintaäänel he huamauttaa et ei viheriäisilt mittän rakennusoikeuksii pualueen kiinteistöil saa eikä kaljammyyntilupii Ruisrokkiin.
ooo
Automaatio leviää joka paikas. Tämä oli jo kaiken huippu et Turun tuamiokirkon urut rupes soimaan omia aikojans ennen konserttii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!