Uutissi Turust 11.6.2018

Uutissi Turust. Uutisapostolina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei kelvannu turkulaislääkärit Tero Pitkämäelle ketä telos polvens Paavo Nurmen kisois, vaik nee hyvin kelpas David Beckhamil, Pohjanmaal piti päästä. No, se oli tiaros et puukkohommis pohjalaisil on enempi perintei.
ooo
Nasan mönkijä on löytäny elämän merkei Marssist. Nämät on erittäin vanhoi. Tiättäväst se on kaivanu esil Hepsin muavikassin vuarelt 74.
ooo
Kokoomuksen Nykypäivä tuli postilaatikkosen vaik ei oltu eres tilattu, tämän pualuekokouksen tähren varmast. Siin olikoko sivu annettu Jutta Urpilaisel. Pohriskeltiin et luultavasten tämän mallin perusteel seuraavas Yhteishyväs on Keskol annettu oma palsta kans.
ooo
Jalkapallon MM-kisat on alkamas Venäjäl. Järjestävän tahon eli FIFA:n synnit on sevverran suurii et piretään ihmeenä et ei siäl yhrel ja toisel o viäl pallo jalas.
ooo
Piolokit o havainnu et lehmil on käsittämätön kyky vaistota misä suunnas on pohjone ja misä suunnas etelä. Ne ossa asetta ain ittes turpa eteläämpäi vaik ne viärä mihe. Nyt tutkita et onk ihmisel olemas tämmönen piolokinen kompassi kans. Jo ennenku tämä saara selvil o suunnistusseura MS Parma päättäny otta Jukolan Viästis ankkuriks yhre ayshire. Paitti voi olla et säännöis on joku juttu ja voiraan tämä laittaa vaan Venlojen viästiin.
ooo
Terve siv va

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!