Uutissi Turust 11.3.2019

Uutissi Turust. Uutiskonttorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkin rakennus ja lupalautakunta matkustaa Hampurissen tutustumaan sikäläise hulevesi -systeemiin. Nee on meinane tutustuu ainakin isoon huleveteen, piäneen huleveteen ja ns. weiss -huleveteen.
ooo
Naantalis myytiin huutokaupas 1,7 miljoonaa postimerkkii 2400 eurol. Erinomanen ostos. Äkkii laskien kappalehinnaks tuli 0.0014 eukkaa kipale eli jos lähettää sata joulukorttii vuares ni se maksaa alle 15 senttii per joulu. Merkit piisaa vuateen 19019 asti
ooo
Taneli Mäkelä on näyttelemäs Turus poliisipäällikköroolii ja kehuu et see on mukavaa. Ei viäln ymmärrä et jos on Turus poliisipäällikkö ni hyvin äkkii on kasa rikosilmotuksii niskas.
ooo
Holmenkollenin hiihtokisois on pal ristiriitast katottavaa. Hualtoporukoil ja hiihtäjil on sukset ristis ja latuvarren yleisöl silmät ristis.
ooo
Opas kertos Viatnamis ryhmäl et tämä temppeli on nimeltään Kolmen apinan temppeli. Tamperelainen turisti kysys et : Ahaa. Mistähän se on saanut nimens Opas sihen et apinoista.
Tamperelainen: Mielenkiintost. Kuinkahan monta niit oli?
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!