Uutissi Turust 11.12.2017

Uutissi Turust. Uutisbarbituraattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Itsenäisyyspäivän juhlat meni ja monellaist seremoniaa oli. Tämä oli kaikkest vaikuttava kuj jokasel suamalaisel tuli tekstiviästinä onnittelu valtioneuvoston kanslialt. Jopa meiän kesämökin lämpöpumpun etäohjauslaite sai simmosen, Ja mikä parast meiän naapuri ei saanu.
ooo
Lämpöpumpun saama huamio on herättäny paljonki huamioo. On ehrotettu et se voitais kutsuu linnaj juhlil ens vuan. Torennäkösest riittää et see vaan juhlavalastaa sinisil ja valkosil färeil itsenäisyyspäivän ajaks.
ooo
Nesteentiän ja Telakkatiän risteykses on tulva vaan pahentunu. Tiättäväst on Meyeri jo ehrottanu naapurillens Nesteel et ellei saara kuskattuu öljyy poies jalostamolt ni Meyeri vois aika halvalttans toimittaa säiliölaivan tähän tarkotukseen.
ooo
Suurmoskeijan rakentaminen Helsinkissen herättää arvosteluu. Vaihtoehroks on esitetty Tamperetta. Siäl kun on jo minareetti valmiina. Toistaseks sanotaan sitä viäl Näsinneulaks.
ooo
Budweiseri on meininkis kokeilla oluen valmistamist Marssis. Tämä on hyvä irea myäs seurattavaks Harwallil ketä olis tiätty halunnu et Aura oluen valmistus voitais tehrä mahrollisimman kaukana Kaarinast.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!