Uutissi Turust 11.11.2019

Uutissi Turust. Uutisapteekkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks kaarinalainen leidi on päässy mainoskuvauksiin. Tosin hänen kuvii on julkastu vast Turun Sanomis, Salon Seudun Sanomis ja Loimaan Lehdes. Hän on enempi simmonen maakuntamalli.
ooo
Rautalan Timppa kertos yhrest soittokaveristans, ketä keikkamatkal vaatis pysähtymä: oli saatava silmälasit, tosa olis optikkoliike. Niin oliki, viäres oli pesula. Miäs marssis sisäl pesulan ovest ja ilmoitti tiskil: Mun tarttis saada klasit! Pesulan pitäjä sihen tyynest et: ”Aivan”.
ooo
Antti Rinne kertos et oli saanu tyttäreltäns lahjaks viinipullon minkä nimi oli Nipozzano. Hän tykkäs et se oli piäni vinkki. Ekonomi Karlssoni sanos jaahah, minkäähän tähren hän sai sai potullisen merlot -viinii minkä nimi on Pasqua
ooo
Turun filahrmonises orkesteris kokeiltiin simmost et katsojat sai seikkailla soittajitten viäres. Tätä on kaiketi tarkotus kokeilla Tepsis kans: kun moni yleisön erustaja osa nimpal hyvin neuvoo et mitä tarttis tehrä ni heiät voitais päästää jäälle kärest pitäen neuvoma kui maalei tehrään.
ooo
Nämät on nämät Lumikin 7 pikkust kaverii olle erelläkävijöi digitalisoitumises. Heirän porukas oli yks ketä oli nimeltäns. Viisas. See oli älykääpiö.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!