Uutissi Turust 10.9.2018

Uutissi Turust. Uutisaarporarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Palkkaluakkauutiussi. Jos on huippukiakkoilija NHL:s ni voi saada isoi rahoi piänen aikaa. Jos on Tepsis ni voi saada pikkurahoi ison aikaa. Niil voi ostaa kovan rahan asunnon.
ooo
Kulttuuriuutissi. Turun kultturilautakunta tekee opintomatkan Tanskassen. 30 000 euron budjetil on tarkotus selvittää et onk totta et ku Tanskas sanoo Eino Grön ni tuadaan kaljatuappi ette.
ooo
Urheilu-uutissi. Lehres oli et Numppa lopettaa pelaajaurans. Jo hätkährin mut sit huamasin et se olikiv vaan poika kysymykses.
ooo
Poliisiuutissi. Liaros paljastuu väkilukuun verraten toiseks vähiten rattijuapoi koko maas. Roineen Shellil pohriskeltiin et onk tyypit tääl päin kunnollissi. Vai ovelii.
ooo
Loppukevennys. Formulakisois oli viikko takaperin Kimil melkonen tulppa tiäl. Ekonomi Karlssoni sanos et hänen tuuril käy niin että ens kerran kun ajaa kiireessä motarilla Hesaan päin ni eteen sattuu Valtteri Bottas.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!