Uutissi Turust 10.12.2018

Uutissi Turust. Uutissankarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kattelin noita Pariisin mellakoi viikovvaihtees ja ahristusin. Päätin rauhottuu kattelemal ampumahiihron maailmankuppii. Ja mitä ensmätteks näin. Joku Martin Furcad niminen ranskalainen hiihti keltaset liivit pääl. Ja ase seljäs!
ooo
Venäjän pääkonsulaatin hallintovirkamiäs kiältäyttys Turus puhalluskokeesta kolarin jälkeen. Hän vetos sihen ristiriitaan et suamalaispoliisin puhalluskojeet ei pysty erottamaan normaalia votkaa kiälletyist alkoholijuamist.
ooo
Tuli esil et ajokorteis voi olla pal simmosii tiatoi ja ohjei mitä ei tu ajatelleeks. Esimerkiks Tamin kortis lukee “säilytettävä kuivassa paikassa valolta suojattuna”
ooo
Saksan kristillisdemokraattien puheenjohtajaks on valittu Annegrette Kramp Karrenbauer. Jos tulee erimiälisyyksii USA:n presirentin kans ni voiraan uutisoira et Trumppi ja Kramppi tappeli, Krumppi voitti.
ooo
Tota on meiän toimitukselt tiarusteltu et voiks sil jottan tianata jos kirjottaa nettipäiväkirjaa. Torellisuures ei voi. Ja nykkun ollaan valvontaa tiukennettu ni ei enää lyä leivil eres ajopäiväkirjan kirjottamine.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!