Uutissi Turust 1.4.2019

Uutissi Turust. Uutisjumpparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Vöörpummi askaroitti et tavallans see oli hyväkin et Tepsi tippus jo täsä vaihees. Jos olis tullu mestaruus ni toril tapaamises olis ollu onkelmii ku siin kohras ei o ku syvä reikä.
ooo
Perussuamalaisten Varsinais-Suamen piiri on valmis ehrottama et Aprillipäivä olis poistettava kalenterist. Tämä sil perusteel et se on menettäny merkityksens nykymailmas misä valeuutissi julkastaan joka päivä.
ooo
Varsinais-Suamen Matkailu- ja Ravintolayrittäjitten 40-vuatisjuhlas suurimpana yllätyksenä pirettiin sitä et yks osanottajist kertos et hän oli saanu palkattuu salin pualel nuaren ihmisen kenel ei ollu yhtään näkyvää tatuointii eikä eres nenärenkast.
ooo
Jossan hautajaisis oli ollu leidi tosi avokaulases ja kirjavas kukkakoltus, verkkosukis ja punasis korkkareis. Oli ollu simmonen burleski.
ooo
Mauri Antero Numminen täytti täsä vuasii ja tasan 80 täyttyy jo vuaren pääst. Äijät Masan Paaris virnutti et saas katto et joks koht mene äänemmurros ohitte.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!