Uutissi Turust 1.2.2016

Uutissi Turust. Uutispantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun hyvät underground-perinteet jatkuu. Merivoimatten esikunta on hylkäämäs Heikkilän kassut ja muuttamas maanalasiin tiloihin.
ooo
Sähköyhtiö Caruna on korottamas siirtohintojans jopa kolmanneksel. Syy on see et siirtäminen on aivvaan monimutkasempaa. Vallankin voittojen siirtäminen veroparatiiseihin.
ooo
Kymmenkunta ihmist joutus turkulaisravintolast hoitoon henkenahristuksen tähren. Tämä on vähäpätöst sihev verrattuna mimmonen oli meininki Ravintola Uures Apteekis ennen tupakkalain voimaantulemist.
ooo
Luastarinmäen palontakases museorakennukses kärys välipohja mut saatiin sammuma. Syttymissyy on epävarma mut sitä on turha taas alka vänkämä et Hellmannin piika olis lampun nurin potkassu.
ooo
Jääkiakkoilija Alexanteri Parkkovi on ollu julkisuures kun veneili Karibial kuuluisan niin sanotun povipommin kans. Luannollinen seuralaisev valinta. Kiakos joutuu liian pal kattelema simmosii tyypei kenel on takki tyhjä.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/245105259?secret_token=s-iFP98″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!