Uutissi Turust 1.10.2018

Uutissi Turust. Uutisalttarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhdyskuntaseuraamustoimiston 50 vuatisjuhlis muisteltiin historiaa. Hee kun on tätä porukkaa kekkä valvoo ehronalases vapaures olevii rikollissi ja pantavalvottavii. Muisteltiin et keskiajal Rooman paavi julisti pannan Turun piispal. Jos olis toimisto ollu olemas sillon ni he olis valvone et piispa pitää sen pannan.
ooo
Ronaltti Trumppi sanos et hee on tämän Korean Kim Jonk Unin kans suarastans rakastunei toisiins. Tämä oli Trumpilt ovela veto sentähren et homostelu on Pohjois Koreas rikollist ja ankarasten kiälletty. Eli seuraavaks on Kimi sualakaivokses ja rakettimiähen onkelma siis ratkastu
ooo
Turus pirettiin viikovvaihtees talousmessut sijottajil. Tulevaisuuren ennustaminen on tiätty vaikiaa mut jottan asiantuntijoiren miälialast kertoo et melkkest kaik luennoitsijat oli pukeutune mustiin. Köysi ei sentäs ollu kelläv viäl kai kainalos.
ooo
Valtteri Pottas olis helpostikkiv voittanu Venäjäl piretyn vormulakilpailun mut ei annettu. Kysymykses oli kai täsä tapaukses niin sanottu stalinmääräys.
ooo
Sisävesilaiva m/s Tampere ajo karil matkal Hämeellinnast takas Tampereel; kyyris oli Ilveksen fanei. Heist ei kettän ollu millänsäkän. Siin porukas on totuttu pohjakosketuksiin.
ooo
Terve siv vaa

 

 

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!