BEECEE divarikarsinnan kakkoskierrokselle

FBC Turun ja Paimion Ruoskan kauden viides kohtaaminen noudatti hyvin pitkälle samaa kaavaa kuin aiemmatkin. Jälleen kerran Ruoska tuli alussa kovaa ja karkasi jo 2-0 johtoon joka vasta herätti BeeCeen pelaamaan. Tämän jälkeen pelattiin seuraava puolituntinen Ruoska päädyssä ja keltapaidat latoivat kuusi osumaa ratkaisten pelin ja ottelusarjan itselleen. Päätöserän alussa Ruoska sai vielä kirivaihdetta päälle, mutta lopulta se sammui uuden ryhtiliikkeen myötä varsin nopeasti.

Paimion Ruoska – FBC Turku 5-8 (2-2, 0-4, 3-2)
ottelupöytäkirja

– Ei tämän iltainen esitys ollut meiltä mikään nappisuoritus. Nämä arki-iltapelit ovat aina valmistautumisen kannalta hankalampia ja tämä näkyi erityisesti pelin alussa. Toinen erä oli meiltä ryhdikkäämpää ja tämä sitten käytännössä ratkaisi pelin. Jalalla ollaan oltu koko kauden niin paljon Ruoskaa edellä, että aika luottavaisena pystyi olemaan kuitenkin penkin takana läpi pelin, summasi FBC Turun pääkäskijä Teemu Vainio pelin annin.

Tuuletus-2.jpg

Ruoska loi pleijarisarjan toisessa kohtaamisessa kotiyleisönsä edessä kauden väkevimmän haasteen keltapaidoile. Tomi Rannikon ja Kalle Perkonojan maaleilla se karkasi ensimmäisellä kymmenminuuttisella kahden maalin karkumatkalle. Kohmeisena ja hyvin hermostuneena peliin lähtenyt FBC Turku sai vasta tästä sellaisen ärsykkeen joka sytytti taistelemaan. Erätauolle päästiinkin sitten jo tasalukemissa illan hahmon (tehot 3+2) Santeri Urposen ja Aku Kuikan onnistuessa.

Toiseen erään BeeCee tuli asenteella jolla näitä sarjoja katkaistaan. Ekalla kympillä lyötiin Ruoska täysin siltaan neljän maalin myötä ja samalla lähti vaihtoon myös kotijoukkueen veska. Joku väitti myös lehtereille kuuluneen sen kuuluisan mutta mysteerisen selkärangan rasahduksen. Jälkimmäisen kympin keltapaidat pääsivät pelaamaan valtaosin miesylivoimalla, mutta hyvistäkään paikoista ei nyt saatu lisäosumia aikaan.

Päätöserän alkuun ei voi olla tyytyväinen, kun löysäilyllä päästettiin kotijoukkue takaisin mukaan taisteluun voitosta. Ruoskalla ei ollut enää mitään hävittävää ja se löi koneistaan vielä kerran kaikki likoon mitä oli jäljellä. Onneksi keltapaidatkin heräsivät vihdoin orastavaan uhkaan, kun kotijoukkue oli hinautunut kymmenessä minuutissa kahden maalin päähän. Tämän jälkeen terästäytynyt pallokontrolli hyydytti Ruoska pyristelyn. Antti Kokon osuma kolme minuuttia ennen päätössummeria sammutti sitten paimiolaisten toivonkipinän lopullisesti.

Immo-ja-Jarppa.jpg

– Hienoa että saatiin sarja poikki suoraan kahdessa pelissä ja päästään hyvissä ajoin valmistautumaan seuraavaan kierrokseen. Paljon täytyy kuitenkin tästä parantaa kun karsintapelit jatkuvat. Tällainen virkamiestyyli ei riitä jatkossa ja suoritustaso täytyy saada paremmaksi koko pelin ajaksi, jatkoi Vainio pelin jälkeen.

Oxdog-tahdet-Ruoska-180316.jpg

Voiton myötä FBC Turku jatkaa otteluvoitoin 2-0 Divarikarsinnan 2.kierrokselle jossa vastaan asettuu Kirkkonummi Rangers. Ottelusarja starttaa alustavasti ensi viikon perjantaina 25.3. klo 16.00 Sport Gardenilla. Ottelusarjan aikataulu tarkentuu alkuviikon aikana ja ensimmäisestä kohtaamisesta ennakkoa nettisivuillemme luvassa viimeistään kiirastorstaina.

Frutti di Mare

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita